OM oss

Säker fastighetsbesiktning

Vi utför allt inom fastighetsbesiktning! Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Speqtab är ett resultat av bred erfarenhet, stor kunskap och hög arbetsmoral. Vi utför allt inom fastighetsbesiktning och vårt fokus ligger hos er som kund.

Vi jobbar för att ni ska känna er trygga och bekväma under en besiktning – våra ledord är pedagogik och tydlighet. För att uppfylla dina krav är våra besiktningsmän utbildade byggnadsingenjörer och har en gedigen bakgrund inom byggbranschen.

Våra besiktningsmän är godkända av SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) och jobbar efter den standard och de villkor som de har tagit fram. Vi innehar ansvarsförsäkring så att du som kund kan känna dig trygg.

Fakta om vårt företag

Låt siffrorna tala för sig själva

0
Olika besiktningar
0
Års erfarenhet
0
Utförda besiktningar

Kvalitet är alltid nummer 1 för oss. Vi går alltid på djupet och lämnar inget åt slumpen. Med vår besiktning ska du alltid känna dig 100 % nöjd.

Fredrik Frank

Mitt brinnande intresse för hus och byggande har lett mig till det yrke jag har idag, besiktningsman.

Min praktiska bakgrund som snickare i kombination med det teoretiska från ingenjörsutbildningen är något som jag har stor nytta av och ger mig en helhetsbild i yrket.

Under en besiktning vill jag att ni som uppdragsgivare lämnar med en större förståelse för huset och dess egenskaper men också vilka risker och brister som finns, alla hus är unika. Mina ledord är pedagogik och tydlighet.

Hampus Andersson

Jag har arbetat inom byggbranschen i 13 år, som snickare, byggnadskonstruktör och är idag besiktningsman.

Alla fastigheter är unika på sitt sätt vilket ger mig omväxling och drivkraft för att med god pedagogik förmedla kunskap till dig som uppdragsgivare och kund. Jag vill ge dig trygghet och klarhet i ditt livs största affär.

Du kan alltid lita på våra besiktningsmän. Vårt jobb är din trygghet

Behöver du hjälp med din fastighets- eller husbesiktning? Kontakta oss vi är experter!